Carti pentru copii

Adevarata Poveste a Motanului IncaltatCredeaţi cumva că năzdrăvanul motan din clasica poveste a lui Charles Perrault  a obosit să tot alerge iute ca vântul şi ca gândul cu cizmuliţele-i fermecate? Ei bine, nu! Ca să ţină pasul cu vremurile, s-a dat de trei ori peste cap şi s-a transformat într-un erou modern cu o imagine 3D foarte simpatică, pe gustul copiilor noştri.

Un album pentru copii, bazat pe filmul de animaţie Le véritable histoire du Chat Botté, lansat de curând cu succes în cinematografele franceze. Filmul va rula în sălile de cinema din întreaga lume.

Albumul se adresează copiilor între 3 şi 6 ani. Ilustraţiile, create de studiourile de animaţie Delacave, sunt moderne şi atractive, iar povestea, dinamică şi captivantă, este adaptată după scenariul filmului şi după faimosul basm al lui Charles Perrault.

Micuţul Pierre, fiul cel mic al morarului, moşteneşte la moartea tatălui său o ciudată pisică vorbitoare. Pe patul de moarte, morarul îi spuse fiului său cu un ton misterios să ia seama la sfaturile pe care i le va da simpaticul ghemotoc de blană mâţoasă. Primul lucru pe care i-l ceru motanul fu să-i confecţioneze nişte cizmuliţe. Zis şi făcut! Cizmuliţele se dovediră a fi vrăjite. Încălţat cu ele, motanul alerga iute ca gândul şi ca vântul. Astfel echipat, năstruşnicul animal îi promise Micuţului Pierre că-l va ajuta să se căsătorească cu Prinţesa Manon, fata de care băiatul era îndrăgostit. Numai că mâna prinţesei era râvnită si de Şambelanul regelui, un personaj sinistru care îl obliga pe Căpcăunul cel fioros să-i mănânce pe toţi peţitorii Prinţesei Manon…

Dorinta de Craciun a lui BuzunarasBuzunaras este un iepuras care isi doreste din toata inima sa afle semnificatia Craciunului.
Intr-o dimineata de Craciun, dupa ce a iesit din vizuina lui, a dat de urmele lasate de copiii care se jucasera in zapada. A pornit la drum in directia urmelor, pana a ajuns la o casuta tihnita. Chiar acolo, in pragul usii, s-a indeplinit dorinta de Craciun  a lui Buzunaras.

One Response to Carti pentru copii

  1. Pingback: Brand cialis

Leave a Reply