Castigator concurs!

Multumim tuturor celor care au participat la concursul nostru!

Desi textele au fost toate inspirate, unul ne-a placut in mod deosebit. Felicitari, asadar, Anei Dinescu (nickname ID), castigatoarea acestui concurs.

Premiul consta in romanul “Armata Salvarii”, de Abdellah Taïa, din care face parte fragmentul:

“S-a dat jos din taxi si m-a invitat sa ma asez langa el pe capota, cala inca, a masinii. Ca si mine, simtea nevoia sa stea de vorba. Ca si mine, nu mai suporta linistea. A vorbit mai mult decat mine, pentru multa vreme. Despre soarele Marocului. Despre o femeie, Seloua, pe care o iubise in Tanger si pentru care a fost pe punctul de a-si lasa balta viata pe care o avea in Elvetia.

<<M-a fermecat. Nu mai eram eu. Niciodata, nicio femeie n-a avut un astfel de efect asupra mea. Eram gata chiar sa ma convertesc la mahomedanism ca sa putem sa ne casatorim in Maroc. Visam sa… >>”

Iata continuarea Anei Dinescu:

“…ii pot construi o casa alba cu veranda de mozaic albastru de unde sa admiram impreuna marea in fiecare seara. Imi doream ca fiecare moment din zilele ce mi-au mai fost lasate sa fie o permanenta sarbatoare a fericirii de a respira acelasi aer cu ea. Era o poveste de dragoste al carei sfarsit nu il vedeam decat dupa ce mi-as fi dat ultima suflare. Zile si nopti nu faceam decat sa ma gandesc la cum as putea sa ii fac viata alaturi de mine mai fericita si cum sa o fac sa ma iubeasca pentru totdeauna.”

Lectura placuta!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply