Gigi Ghinea se intalneste cu cititorii din Cluj si Dej!

Psihologul Gigi Ghinea revine pe meleagurile tineretii sale, pentru a-si prezenta prima carte.

Intalnirea cu cititorii din Dej, orasul in care a copilarit, va avea loc sambata, 25 iunie, ora 12.00, la Cercul Militar National (Piata Bobalna nr.1). In deschidere, va vorbi poetul si criticul literar Luigi Bambulea.

Scriitoarea va fi prezenta si la Cluj, orasul care i-a modelat tineretea. Evenimentul va avea loc duminica, 26 iunie, ora 16.00, la Book Corner Librarium (Str. Eroilor nr.15). 

Gigi Ghinea a scris o carte, dar nu vorbeste din carti. Discursul vine din suflet si din experienta ei de viata, impartasindu-ne prin aceasta curajoasa confesiune drumul pe care, ca  om obisnuit, l-a parcurs in cautarea echilibrului interior. Metoda lui Gigi Ghinea porneste de la premisa ca fericirea este un act de vointa si incepe prin constientizarea si „exploatarea” resurselor interioare personale.

Fericirea este in noi, se gaseste acolo, ca resursa mai mult sau mai putin folosita, insa, cu certitudine, in cele mai multe dintre cazuri, este o resursa neconstientizata si, deci, needucata. (…) Ceea ce vei putea invata din aceasta carte  nu este altceva decat marturisirea unei experiente personale a unui om ca si tine. Revelatia de a descoperi ceea ce stiam deja, teoretic: ca fericirea poate fi si este o stare de bine ca fundal peste care curge viata de fiecare zi. (Gigi Ghinea) 

Gigi Ghinea este o prezenta constanta la numeroase emisiuni de radio si televiziune, avand o experienta indelungata in domeniul psihoterapiei si consilierii psihologice.

Cu stima,

Ioana Rosenberg

IBU Publishing

www.ibupublishing.ro

www.blog.ibupublishing.ro

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply