IBU Publishing si Gigi Ghinea va asteapta la Bookfest!

Gigi Ghinea isi asteapta cititorii la Bookfest, unde va sta de vorba cu ei pe marginea cartii Cum mam vindecat de nefericire si le va raspunde la intrebari. Intalnirea va  avea loc sambata, 28 mai, la ora 17.00, la agora din cadrul pavilionului C5/17.

Cartea lui Gigi Ghinea este o confesiune curajoasa. Ea ne deschide o noua perspectiva asupra fericirii, vazuta ca un act de vointa si pornind de la constientizarea resurselor interioare de a fi fericiti.

Licentiata in psihologie si absolventa a unui masterat de psihoterapie analitica, autoarea are o indelungata experienta in acest domeniu. Este cunoscuta mai ales pentru  prezenta la numeroase emisiuni de radio si televiziune.

 „Fericirea se invata! Ca si sofatul sau orice alta deprindere zilnica, imi ingadui sa afirm ca fericirea despre care vorbesc este „ca spalatul pe dinti”! (..) Fericirea este in noi, se gaseste acolo, ca resursa mai mult sau mai putin folosita, insa, cu certitudine, in cele mai multe dintre cazuri, este o resursa neconstientizata si, deci, needucata.” (Gigi Ghinea)

Pe intreaga durata a targului, cartile de la standul IBU Publishing (D27, pavilion C5/17) vor avea o reducere de cel putin 20%! Sunteti invitati sa descoperiti carti din colectiile noastre de romane, carti de film sau eseuri. Pe cei mai mici dintre cititori ii vom astepta cu albume ilustrate la preturi speciale, surprize si cadouri!

Cu drag,
IBU Publishing
www.ibupublishing.ro

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply