Adevarata Poveste a Motanului Incaltat

 

Adevarata Poveste a motanului  incaltat

Carte pentru copii

Nr. pagini: 44

Un album pentru copii, bazat pe filmul de animatie La véritable histoire du Chat Botté, lansat de curand cu succes în cinematografele franceze. Filmul va rula în salile de cinema din intreaga lume.

Albumul se adreseaza copiilor intre 3 si 6 ani. Ilustratiile, create de studiourile de animatie Delacave, sunt moderne si atractive, iar povestea –dinamica si captivanta, este adaptata dupa scenariul filmului si dupa faimosul basm al lui Charles Perrault.

Micutul Pierre, fiul cel mic al morarului, mosteneste la moartea tatalui sau o ciudata pisica vorbitoare. Pe patul de moarte, morarul ii spuse fiului sau, cu un ton misterios, sa ia seama la sfaturile pe care i le va da simpaticul ghemotoc de blana ma?oasa. Primul lucru pe care i-l ceru motanul fu sa-i confectioneze niste cizmulite. Zis si facut! Cizmulitele se dovedira a fi vrajite! Incaltat cu ele, motanul alerga iute ca gandul si ca vantul! Astfel echipat, nsstrusnicul animal ii promise Micutului Pierre ca-l va ajuta sa se casatoreasca cu Printesa Manon, fata de care baiatul era îndragostit lulea. Numai ca mana printesei era ravnita si de Sambelanul regelui, un personaj sinistru care îl obliga pe Capcaunul cel fioros sa-i manance pe toti petitorii Printesei Manon…

Continuarea… în Adevarata poveste a Motanului Incaltat.

Pret redus cu 20% pentru comenzile on-line !

 

 

 

27,93Lei 20,99Lei
Cod : CC-APMI
Cantitate:

 

 ue guv  IS 
 UNIUNEA EUROPEANA  GUVERNUL ROMANIEI

 Instrumente Structurale

2007-2013

 
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Eficientizarea și creșterea competitivității Editurii IBU Publishing House SRL prin tehnologia informațiilor
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Powered by WebTotal Creation

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Mai mult Accept Refuz