Aaron Barlow - Quentin  Tarantino-Viaţa la extreme (seria Autori ai cinematografiei mondiale)

tarantino viata la extreme

Quentin Tarantino: viaţa la extreme analizează modul în care este folosită violenţa în filmele scrise, regizate şi produse de Tarantino.
Pornind de la observaţia că violenţa extremă constituie miezul operei cunoscutului regizor, cartea demonstrează că aceasta este o unealtă ce serveşte scopului filmului.

În fiecare dintre creaţiile sale, Tarantino explorează limitele bunului-gust şi reacţia publicului, folosind violenţa şi şocul pentru a aduce în centrul atenţiei problematica  responsabilităţii şi a aşteptărilor.

 

După capitolele introductive ce îl plasează pe Tarantino, cu tot cu filmele sale, în contextul mai larg al cinematografiei americane, Aaron Barlow se concentrează pe cele şase filme regizate de acesta. Fiecare dintre ele este discutat din perspectiva genului de la care porneşte, a modificărilor pe care acesta le suferă pe parcurs şi a elementelor de structură. La final, cititorii vor vedea  cum Tarantino împinge filmul în mod deliberat către noi direcţii cu ajutorul unor tehnici, stiluri şi actori din generaţii mai vechi, făurind
o artă originală din ceea ce alţii au dat la o parte.
Dr. Aaron Barlow locuieşte şi este profesor în Brooklyn, New York. A mai publicat The DVD Revolution: Movies, Cultures, and Technology, The Rise of the Blogosphere şi Blogging America: The New Public Sphere.

 

34,00Lei 27,00Lei
Cod : AR01
Cantitate:

 

 ue guv  IS 
 UNIUNEA EUROPEANA  GUVERNUL ROMANIEI

 Instrumente Structurale

2007-2013

 
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Eficientizarea și creșterea competitivității Editurii IBU Publishing House SRL prin tehnologia informațiilor
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Powered by WebTotal Creation

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Mai mult Accept Refuz