Colectia Zohra: romane in care vei descoperi fascinatia diferentelor si murmurul lumilor îndepartate.

François Cheng - Veşnicia ne aşteaptă

vesnicia ne asteapta

Traducere din limba franceză de Cristina Radu

Nr. pagini : 208 pagini
Format: 13/20 cm

Poet, filosof, traducător al celor mai importanţi poeţi francezi, caligraf, François Cheng s-a născut în China, în 1929, şi a fost naturalizat francez în 1971.

Este autorul unei opere impresionante şi unice, situată la graniţa dintre Orient şi Occident, pentru care a fost recompensat cu MarelePremiu al Academiei Franceze. Romanul său Le Dit de Tianyia primit Premiul Femina.

În 2001, François Cheng a devenit membru al Academiei Franceze.

În secolul al XVII-lea, la sfârşituldinastiei Ming – perioadă tumultuoasă, în care până şi Occidentul este prezent în China, prin primii săi misionari iezuiţi– , într-o mănăstire budistă retrasă în munţi, un bărbat care nu a depus încă jurământul hotărăşte să părăsească acest loc plin de pace şi de linişte pentru a o regăsi, treizeci de ani mai târziu, pe singura femeie pe care a iubit-o vreodată.

Povestea de dragoste a unor Tristan şi Isolda chinezi, cu interdicţiile şi codurile sale pe cât de categorice, pe atât de precise, poveste care antrenează întreaga dimeniune spirituală a fiinţei

 

 

26,00Lei 21,00Lei
Cod : CZ-VE
Cantitate:

 

 ue guv  IS 
 UNIUNEA EUROPEANA  GUVERNUL ROMANIEI

 Instrumente Structurale

2007-2013

 
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Eficientizarea și creșterea competitivității Editurii IBU Publishing House SRL prin tehnologia informațiilor
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Powered by WebTotal Creation

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Mai mult Accept Refuz