Sebastian Grama -În zonă

Sebastian Grama - In Zona

Nr. Pagini: 256
An apariție: 2016
ISBN: 978-606-93054-7-8

Roman panoramic, ludic şi labirintic, În Zonă este, mai degrabă decât povestea unor oameni, imaginea unei reţele din care fac parte locuri, jocuri, obsesii. Toate se oglindesc, se ignoră, se influenţează, se deformează între ele, într-un spaţiu limitat în exterior şi infinit pe dinăuntru.

Sebastian Grama predă filosofia la Universitatea din Bucureşti. Preocupările sale sunt dintre cele mai diverse, mergând de la retorică la teatru, de la filosofia imaginarului la istoria rock-ului şi de la gastronomie la deconstructivism şi la filosofia culturii. Organizează anual un colocviu interdisciplinar și un festival de teatru.

Citește mai departe...

33,00Lei
Cod : IC-IZ
Cantitate:

Hugh Laurie - Traficantul de arme

hugh laurie traficantul de arme

Nr. pagini: 296
An aparitie: 2010 
ISBN:978-606-92284-4-9

Cand lui Thomas Lang i se cere sa ucida un industrias american, el prefera sa-si avertizeze victima – o fapta buna care nu va ramane nepedepsita. Nu trece mult timp si Lang ajunge sa isi masoare inteligenta cu cea a miliardarilor diabolici si sa-si puna viata (si alte lucruri) in mainile unui intreg arsenal de femei fatale, in vreme ce incearca sa salveze o tanara doamna aflata in incurcatura… si, in plus, sa previna o baie de sange la nivel international.

Citește mai departe...

33,00Lei 26,00Lei
Cod : IC-TA
Cantitate:

Gigi Ghinea - Cum m-am vindecat de nefericire

gigi ghinea cum m am vindecat

Nr. pagini: 176
An aparitie: 2011
ISBN:978-606-92284-7-0

Nefericirea poate fi vindecata? Exista un set de reguli care ne pot ajuta sa ne dobandim linistea sufleteasca?

Impartasindu-ne din propria experienta de viata, autoarea ne dezvaluie metoda de vindecare pe care a descoperit-o in calitate de psiholog, dar si de om obisnuit, aflat in cautarea echilibrului interior. Metoda lui Gigi Ghinea porneste de la premisa ca fericirea este un act de vointa si poate fi dobandita de oricine urmeaza cativa pasi simpli.  

Citește mai departe...

26,16Lei 21,00Lei
Cod : IC-CVN
Cantitate:

Florence Enhuel - Frumosul sex al barbatilor

florence enuhel frumosul sex al barbatilor

Nr. pagini: 140
An aparitie: 2010 
ISBN:978-606-92284-1-8

 O carte despre femeile care deschid ochii cu adevarat si despre barbatii care se lasa priviti. O carte puternica, senzuala si sexuala.

Frumosul sex al barbatilor este un eseu personal în care eseista frantuzoaica Florence Ehnuel combina confesiunea cu reflexia filozofica asupra sexualitatii si care, fara spectacolul vulgaritatii sau al provocarilor facile, ne face sa reflectam asupra felului în care femeile se raporteaza la corpul&sexul masculin si ce loc au, în acest raport, privirea, fantasma si fidelitatea.

Citește mai departe...

17,00Lei 13,60Lei
Cod : CPH-FS
Cantitate:

Alexandru Matei - Mormantul comunismului romanesc

mormantul comunismului romanesc

Nr. pagini: 248
An aparitie: 2011
ISBN:978-606-92284-6-3

  „Alexandru Matei propune dezbaterii o ipoteza de lucru – si, cred, aceasta reprezinta deja un mod meritoriu de a lua distanta fata de comunism. A sugera spatiului intelectual romanesc ideea ca autentica eliberare de comunism nu este anticomunismul (cu atat mai straniu cu cat acesta din urma este, din toate punctele de vedere, unul postcomunist), ci discutarea relaxata, echilibrata si dezinhibata a comunismului – iata ceva ce inca, la noi, aduce a act temerar.” 

Out of Stock

Citește mai departe...


 

 ue guv  IS 
 UNIUNEA EUROPEANA  GUVERNUL ROMANIEI

 Instrumente Structurale

2007-2013

 
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Eficientizarea și creșterea competitivității Editurii IBU Publishing House SRL prin tehnologia informațiilor
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Powered by WebTotal Creation

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Mai mult Accept Refuz