Florence Enhuel - Frumosul sex al barbatilor

florence enuhel frumosul sex al barbatilor

Nr. pagini: 140
An aparitie: 2010 
ISBN:978-606-92284-1-8

 O carte despre femeile care deschid ochii cu adevarat si despre barbatii care se lasa priviti. O carte puternica, senzuala si sexuala.

Frumosul sex al barbatilor este un eseu personal în care eseista frantuzoaica Florence Ehnuel combina confesiunea cu reflexia filozofica asupra sexualitatii si care, fara spectacolul vulgaritatii sau al provocarilor facile, ne face sa reflectam asupra felului în care femeile se raporteaza la corpul&sexul masculin si ce loc au, în acest raport, privirea, fantasma si fidelitatea.

 

Florence Enhuel este absolventa de Ecole Normale Supérieure, licentiata în filosofie si profesoara la Bordeaux. În 2004, a publicat L’Amour conjugué, la Editura La Martinère, pentru care a primit Premiul de eseu (despre morala/ pe teme de morala) al Academiei Franceze. Frumosul sex al barbatilor, publicat la Seuil, este al doilea ei eseu. Absolventa de ENS, dascal si mama a patru copii, eseista ? care semneaza sub pseudonimul Florence Ehnuel ? analizeaza în acest volum drumul lung si plin de aventuri catre cucerirea propriei sale libertati, ca femeie.

17,00Lei 13,60Lei
Cod : CPH-FS
Cantitate:

 

 ue guv  IS 
 UNIUNEA EUROPEANA  GUVERNUL ROMANIEI

 Instrumente Structurale

2007-2013

 
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Eficientizarea și creșterea competitivității Editurii IBU Publishing House SRL prin tehnologia informațiilor
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Powered by WebTotal Creation

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Mai mult Accept Refuz