Gigi Ghinea - Cum m-am vindecat de nefericire

gigi ghinea cum m am vindecat

Nr. pagini: 176
An aparitie: 2011
ISBN:978-606-92284-7-0

Nefericirea poate fi vindecata? Exista un set de reguli care ne pot ajuta sa ne dobandim linistea sufleteasca?

Impartasindu-ne din propria experienta de viata, autoarea ne dezvaluie metoda de vindecare pe care a descoperit-o in calitate de psiholog, dar si de om obisnuit, aflat in cautarea echilibrului interior. Metoda lui Gigi Ghinea porneste de la premisa ca fericirea este un act de vointa si poate fi dobandita de oricine urmeaza cativa pasi simpli.  

 

„Cartea este o marturisire a unei experiente personale, este o exprimare sincera a fiintei, libera de toate mastile unor roluri sociale sau profesionale. Impartasesc aceasta experienta a trezirii mele ca pe un dar celor care au nevoie de el. Toul se intampla din iubire. Iubirea de oameni, de semenii mei.”

 

Licentiata in psihologie si absolventa a unui masterat de psihoterapie analitica, Gigi Ghinea are o indelungata experienta in acest domeniu. Este cunoscuta mai ales pentru aparitiile la numeroase emisiuni de radio si televiziune. 

Afla mai multe despre Gigi Ghinea ....www.gigi-ghinea.ro 

26,16Lei 21,00Lei
Cod : IC-CVN
Cantitate:

 

 ue guv  IS 
 UNIUNEA EUROPEANA  GUVERNUL ROMANIEI

 Instrumente Structurale

2007-2013

 
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Eficientizarea și creșterea competitivității Editurii IBU Publishing House SRL prin tehnologia informațiilor
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Powered by WebTotal Creation

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Mai mult Accept Refuz