Cum comand ?

Modalitatile de a intra in posesia produselor prezentate pe site-ul IBU PUBLISHING  sunt:

  • Comanda online de produse
  • Comanda de produse prin intermediul paginii de contact
  • Comanda de produse prin email catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

***Livrarea produselor se va face prin Curier Rapid  in 24-48 ore de la lansarea comenzii.

Comanda online o puteti face in  felul urmator:

Adaugati produsele in cosul de cumparaturi , mergeti la casa, parcurgeti toti pasii  pana la finalizarea comenzii completand corect datele solicitate. Dupa plasarea cu succes a comenzii , veti primi un email prin care sunteti informat ca solicitarea dvs. a fost trimisa catre un reprezentant de vanzari .

ATENTIE ! COSTUL DE EXPEDITIE al produselor NU ESTE INCLUS IN VALOAREA COMENZI

2. Comanda de produse prin intermediul paginii de Contact. In pagina de contact exista un formular online prin care se pot transmite comezile dvs. Va rugam sa completati datele de contact pentru a putea raspunde comenzii dvs.

Comanda de produse prin email. In cazul in care aveti o casuta de email va rugam trimiti-ne comanda dvs. la adresa : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cum platesc?

Plata se face in numerar la livrarea  marfii.

Incasarea banilor se va face de catre agentul care efectueaza livrarea in cazul Curierului rapid sau la ghiseul postal in cazul expeditiei cu Posta Romana .

Pentru comenzi mai mari de 100 Lei, costul transportului  este suportat de IBU.

Livrare prin Curier Rapid - 20 Lei

 

Cum primesc produsele comandate ?

In functie de modalitatea de livrare aleasa produsele va vor fi livrate la domiciliu prin Curier Rapid sau le veti ridica de la Oficiul Postal, dupa primirea mandatului postal.

In ambele cazuri la ridicarea coletului va trebui sa achitati valoarea produselor si taxele de transport.


 

 ue guv  IS 
 UNIUNEA EUROPEANA  GUVERNUL ROMANIEI

 Instrumente Structurale

2007-2013

 
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Eficientizarea și creșterea competitivității Editurii IBU Publishing House SRL prin tehnologia informațiilor
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Powered by WebTotal Creation

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Mai mult Accept Refuz