Termeni si conditii

Conditii generale de utilizare a site-ului ibupublishing.ro

1. Informatii despre ibupublishing.ro

1.1. Site-ul web ibupublishing.ro este detinut de S.C. IBU Publishing House SRL, inregistrata la Oficiul pentru Registrul Comertului Bucuresti sub numarul J40/15949/2008, Cod Fiscal RO24482403. E-mail contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

1.2. www.ibupublishing.ro este un site web de comert electronic, care ofera spre vanzare carti.

1.3. Utilizarea site-ului ibupublishing.ro implica acceptarea din partea dvs. a prezentelor termeni si conditii de utilizare, pe care va recomadam sa le parcurgeti cu atentie. Acestea sunt obligatorii pentru toti utilizatorii site-ului, fie ca sunt utilizatori inregistrati sau neinregistrati.

1.4. Nerespectarea prezentelor termeni si conditii de utilizare atrage dupa sine suspendarea contului.

1.5. IBU Publishing House SRL prin ibupublishing.ro isi rezerva dreptul de a revizui prezentele Termeni si Conditii fara nici o notificare prealabila. Versiunea revizuita va fi intotdeauna disponibila pe site-ul ibupublishing.ro, in sectiunea “Termeni si conditii de utilizare”

2. Continutul site-ului si Proprietatea Intelectuala

2.1. Intregul continut precum si designul site-ului apartine in totalitate site-ului ibupublishing.ro si implicit SC IBU Publishing House SRL SRL. Potrivit legii 8/1996 privind protectia drepturilor de autor, folosirea fara acordul ibupublishing.ro a oricaror elemente de continut sau design se predepseste conform legilor a􀃓ate in vigoare.

2.2. Prin continut si design se poate intelege: imagini, texte, texte grafice si elemente de grafica web, scripturi, programe, baze de date.

2.3. IBU Publishing House SRL ofera oricarui utilizator (inregistrat sau neinregistrat) acces limitat in magazinul sau online. Acest acces nu da dreptul nici unui utilizator de a modifica, descarca, copia, reproduce partial sau integral continutul site-ului.

2.4. IBU Publishing House SRL accepta, totusi, trimiterea de legaturi externe catre magazinul sau, numai dupa obtinerea expresa in scris a acordului sau, in conditiile in care considera ca aceste legaturi nu aduc nici unui prejudiciu de imagine magazinului sau partenerilor. Cererile pentru utilizarea continutului pot fi trimise la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

2.5. ibupublishing.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari in orice moment in diferite sectiuni ale site-ului. Totodata, ibupublishing.ro isi rezerva dreptul de a bloca, restrictiona sau interzice accesul utilizatorilor sai la anumite sectiuni ale site-ului sau sau la intregul continut.

3. Conditii acces ibupublishing.ro

3.1. Inregistrarea pe site-ul ibupublishing.ro este gratuita. La inregistrare va trebui sa furnizati o adresa de e-mail valida si sa alegeti o parola stiuta doar de dvs. Va recomadam sa nu furnizati nimanui parola aleasa. ibupublishing.ro nu va solicita in nici o circumstanta si prin nici un mijloc electronic aceasta parola: mesaje scrise sau sms.

3.2. Facem tot ce este uman posibil pentru protejarea datelor personale. Intrucat mediul online nu este 100% sigur, ibupublishing.ro nu poate garanta securitatea informatiilor transmise de utilizatori catre noi sau serviciile noastre online. In consecinta, orice informatie transmisa catre noi se va face pe propriul risc al utilizatorului.

4. Comunicarea electronica

4.1. Comunicarea electronica reprezinta orice mesaj pe care il trimiteti catre ibupublishing.ro sau orice email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam catre dvs. Prin inregistrarea ca si utilizator pe site-ul nostru v-ati dat acceptul si acordul ca adresa dvs. de e-mail sa fie inclusa in baza noastra de date pentru viitoare informari si newslettere. Conform legislatiei nationale si europene in domeniu, acceptul este echivalent cu semnatura olografa pe orice document din hartie, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite.

4.2. www.ibupublishing.ro pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a-si exprima opinia sau experienta sa in legatura cu produsele existente pe site. Acestea sunt publicate dupa aprobarea prealabila a administratorului. www.ibupublishing.ro isi rezerva dreptul de a nu publica comentarii care contin limbaje obscene, continut ilegal, continut jignitor care afecteaza anumite persoane, continut care incalca dreptul la proprietate intelectuala sau care contin virusi, adrese web si mailuri, texte care promoveaza diverse afaceri piramidale sau campanii publicitare sau alte forme de spam.

4.3. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului mesajului pe care il publica pe site, astfel incat sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. ibupublishing.ro nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

5. Despre produsele si serviciile ibupublishing.ro

5.1. Produsele oferite in magazinul online ibupublishing.ro sunt puse la dispozitia sa de catre producatorii, importatorii directi sau reprezentantii oficiali ai marcilor respective. In consecinta, imaginile aferente fiecarui produs in parte publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate prin culoare, aspect, accesorii. ibupublishing.ro nu isi asuma raspunderea pentru orice neconcordanta care poate exista intre imaginea de prezentare si produs.

5.2. Intregul continut al site-ului ibupublishing.ro (descrieri de produse, detalii de continut si compozitie, inclusiv imagini de prezentare, imagini grafice sau prezentari video) este structurat in urma unor detalii furnizate de catre producatorii, importatorii directi sau reprezentantii oficiali. In consecinta, ibupublishing.ro nu isi asuma raspunderea pentru descrierile, detaliile de continut si compozitie, detaliile referitoare la beneficii, reactii adverse care sunt prezentate in site-ul ibupublishing.ro, acestea fiind cele puse la dispozitia noastra de catre producatori. ibupublishing.ro isi rezerva dreptul de a modifica detaliile de continut si compoiztie, detaliile referitoare la beneficii sau reactii adverse ale produselor, in masura in care acestea se modifica, fara nici o notificare prealabila.

6. Disponibilitatea produselor

6.1. Produsele care se regasesc in ibupublishing.ro sunt disponibile pentru livrare imediata, daca nu este specificat altfel. Totusi, in ciuda eforturilor noastre de a actualiza stocurile, exista posibilitatea ca un produs, chiar daca este specificat a fi disponibil, sa nu fie in stoc. De aceea, disponibilitatea finala va fi comunicata in urma unei comenzi ferme.

6.2. In conditiile in care un produs comandat nu mai este disponibil, ibupublishing.ro va poate informa asupra termenului de livrare sau va poate oferi optiunea de a cumpara un alt produs de aceeasi calitate si aceleasi specificatii la un pret echivalent cu cel solicitat. In ambele variante, decizia finala va apartine, dumneavoastra luand dezizia finala de a accepta un produs similar sau termenul de livrare furnizat de unul din consultantii ibupublishing.ro.

6.3. Toate dialogurile dintre consultantii ibupublishing.ro, inclusiv confirmari ale comenzilor, informari si alte detalii vor fi transmise prin e-mail la adresa comenzi [at] ibupublishing.ro

7. Preturile produselor

7.1. Preturile tuturor produselor afisate pe site-ul ibupublishing.ro contin TVA.

7.2. Preturile NU includ cheltuielile de livrare, cu exceptia in care este specificat in mod expres acest lucru.

7.3. Exista posibilitatea ca un numar foarte mic de produse sa aibe afisate preturi eronate, datorita sistemului informatic. De aceea, se considera pret final cel acceptat de catre client in urma confirmarii comenzii.

7.4. Daca pretul real al produsului este mai mare decat pretul afisat pe site, ibupublishing.ro poate sa va ofere produsul la pretul respectiv, numai daca este posibil acest lucru, la fel cum si dvs. sunteti in masura sa renuntati la comanda.

7.5. In cazul in care pretul real este mai mic decat cel afisat pe site, iar dvs. ati achitat in avans, diferenta va fi returnata printr-o modalitate stabilita de comun acord, dar nu mai mult de 30 de zile de la data primirii produsului.

8. Livrarea produselor

8.1. In cazul in care produsele sunt disponibile pentru livrare imediata, acestea pot ajunge la destinatie in 24-48 ore de la confirmarea comenzii pentru comenzile livrate in Bucuresti si in 48-72 ore pentru comenzile livrate in afara Bucurestiului.

8.2. Costurile de livrare sunt de [pret].

8.3. www.ibupublishing.ro isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrarea comenzilor din motive independente de el: incendii, cutremure, inundatii, alunecari de teren, greve, proteste, blocarea drumurilor, razboaie, tulburari de ordin civil, alte actiuni ale autoritatilor sau impedimente de forta majora.

8.4. In cazul in care clientul nu este regasit la adresa mentionata, curierul va lua contact cu clientul si va reveni inca o data la adresa mentionata. Daca dupa a doua vizita a curierului nu se reuseste predarea produsului, comanda va fi anulata, produsul returnat catre ibupublishing.ro, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

8.5. Semnarea chitantei si predarea acesteia curierului reprezinta receptia produsului de catre client si acceptul acestuia ca produsele au ajuns in stare buna.

9. Plata

9.1. Plata produselor se poate efectua:

9.1.1. In sistem ramburs, la primirea produselor;

9.1.2. In avans, prin virament bancar, in contul: RO94FNNB003002778625RO02 al SC IBU Publishing House SRL SRL, deschis la Credit Europe Bank - Unirii. In momentul in care confirmarea de plata va fi primita, se va proceda la livrarea produselor.

9.2. Produsele comandate se vor achita integral, in caz contrar livrarea va fi sistata.

10. Politica de retur

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.

Clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, taxele de expeditie fiind excluse.

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptionarea de catre SC IBU Publishing House SRL – Doctor IBU a produslui returnat. La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

Produse care au fost desfacute

Produse care au fost testate/utilizate

Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse

Produse achizitionate de la alte magazine

Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

Aceste masuri sunt specifice produselor alimentare si cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus

2. Completati formularul standard de retur pe care il puteti accesa aici

3. Contactati serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon +40 753094382 pentru a primi un numar de retur

4. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului.

Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

5. Expediati coletul la: SC IBU Publishing House SRL, Paul Greceanu 11, bl. 21 A, sc. 1, ap. 5, sector 2, Bucuresti 023677 prin FAN Courier.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra.

In cazul inlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 14 zile lucratoare de confirmarea primirii returului.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact.

Pentru produsele din pluta, categoria IBU Cork, dreptul de retur este de 30 de zile, iar transportul returului este gratuit!

11. Informare-comunicare, promotii, newsletter

11.1. Prin inregistrarea contului pe site-ul ibupublishing.ro, va inscrieti automat si la newsletterul distribuit de noi.

Distribuirea newsletter-ului este gratuita si implicit atrage dupa sine acceptarea prezentelor termeni si conditii de utilizare.

11.2. Puteti oricand renunta la transmiterea mesajelor, urmand instructiunile care se regasesc la subsolul fiecarui mail.

11.3. Utilizarea, retransmiterea newsletter-ului se face in aceleasi conditii prevazute mai sus. ibupublishing.ro detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati. Orice abonat poate retrimite newsletter-ul la radul sau, catre orice alta persoana, pe propria sa raspundere, in conditiile in care este retrimis asa cum a fost primit si nu s-au efectuat modificari de structura sau continut.

12. Garantii si exonerarea de raspundere

12.1. Prin transmiterea oricaror mesaje catre noi, prin orice mijloc de comunicare ales, sunteti de acord ca sunteti unicul responsabil pentru continutul mesajelor si veti despagubi ibupublishing.ro pentru orice paguba aparute ca urmare a trimiterii mesajului dvs. sau pagube aduse pentru referinte care incalca punctele 4.2 si 4.3 ale prezentelor termeni si conditii.

12.2. ibupublishing.ro va transmite orice date sunt solicitate de diferite organe de ancheta, in cazul in care, ca urmare a transmiterii si publicarii unui mesaj, acestea se autosesizeaza si se intenteaza o actiune judecatoreasca sau penala.

12.3. ibupublishing.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. ibupublishing.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

12.4. ibupublishing.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

12.5. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere ibupublishing.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentelor Termeni si Conditii.

13. Forta majora

13.1. ibupublishing.ro, prin parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul sau, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa ibupublishing.ro.

Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la

ibupublishing.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici,

accesul neautorizat in sistemele ibupublishing.ro, erorile de operare, greva etc.

14. Modicarea termenilor si conditiilor

14.1. ibupublishing.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile fara nici o notificare prealabila. Atunci cand

acesti termeni se vor modifica, ibupublishing.ro va va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul

utilizatoului al ibupublishing.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link sau mesaj care face trimitere la

noua forma a prezentului document.

15. Dispozitii nale

15.1. Orice problema cauzata de produsele si serviciile ibupublishing.ro si care nu este deja cuprinsa in prezentul

document se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a

problemelor, de catre utilizator.

15.2. In cazul in care nu se ajunge la un consens amiabil, competenta solutionarii litigiului va reveni instantelor

judecatoresti.

16. Cum cumperi?

16.1. Poti comanda produsele de pe site-ul nostru online sau prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(mailto:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

16.2. Prin apasarea butonului Adauga in cos, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

16.3. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor, pentru finalizarea comenzii, trebuie sa introduci urmatoarele

date:

Datele personale / Datele de facturare

Adresa de livrare

Metoda de plata

16.4. Dupa completarea tutoror datelor, te rugam sa citesti si sa bifezi ca esti de acord cu Termenii si Conditiile

paginii www.ibupublishing.ro si sa bifezi daca doresti sa te abonezi la Newsleterul Doctor Ibu in care te vom anunta

periodic despre noutatile si promotiile curente.

16.5. Comanda ta este incheiata cu succes cand va fi afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare

comenzii, cu stadiul In curs de confirmare. In momentul procesarii comenzii de catre Doctor Ibu vei primi un e-mail

prin care vei fi informat de noul status al comenzii, denumit Comanda conrmata.

16.6. Cu ajutorul numelui de utilizator si al parolei introduse la realizarea contului pe site te poti autentifica pentru

a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, pentru a modifica sau sterge profilul sau pentru a face

comenzi ulterioare, fara a reintroduce datele de contact.

16.7. Pentru orice fel de problema ne puteti contacta prin e-mail la adresa o􀃕Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(mailto:o􀃕Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau telefonic, la numarul 021 211 57 50,

de luni pana vineri intre orele 9:30 - 17:30.

17. Politica de condentialitate:

17.1. S.C. IBU Publishing House SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de

dumneavoastră prin intermediul site-ului www.ibupublishing.ro (http://www.ibupublishing.ro), prin efectuarea de achizitii şi

plati online sau a participarii la informarile periodice primite prin newslettere, asa cum prevad dispoziţiile Legii

677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

17.2.În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au

următoarele drepturi:

dreptul la informare (art.12);

dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

dreptul de opoziţie (art.15);

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

17.3. Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul

dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de S.C. IBU Publishing House SRL. În conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

17.4. Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

17.5. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi

notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: Str. Paul Greceanu nr 11

17.6. Scopul colectării datelor

17.6.1. Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, de S.C. IBU Publishing House SRL le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;

pentru a vă confirma comenzile dumneavoastra în sistem on-line şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste produse;

transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;

informaţii despre promoţii prin poşta şi telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele

comercializate pe site-ul www.ibupublishing.ro (http://www.ibupublishing.ro);

17.7. S.C. IBU Publishing House SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi:

daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale;

pentru protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale S.C. IBU Publishing House SRL şi ale site-ului

www.ibupublishing.ro (http://www.ibupublishing.ro);

pentru acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

17.8. Atunci când S.C. IBU Publishing House SRL este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării

17.9. Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.ibupublishing.ro (http://www.ibupublishing.ro) în

următoarele scopuri:

facturării comenzilor dumneavoastra;

efectuării plaţii on-line;

asigurării securităţii tranzacţiei / plăţii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

17.10. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de

litigii/dispute privind fraudele instituţiilor abilitate.

17.11. Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

17.11.1. S.C. IBU Publishing House SRL. poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma

prelucrării în următoarele scopuri:

realizării de rapoarte / analize;

realizării de informari în scopuri proprii;

publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de S.C. IBU Publishing House SRL.


 

 ue guv  IS 
 UNIUNEA EUROPEANA  GUVERNUL ROMANIEI

 Instrumente Structurale

2007-2013

 
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Eficientizarea și creșterea competitivității Editurii IBU Publishing House SRL prin tehnologia informațiilor
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Powered by WebTotal Creation

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Mai mult Accept Refuz