Sebastian Grama -În zonă

Sebastian Grama - In Zona

Nr. Pagini: 256
An apariție: 2016
ISBN: 978-606-93054-7-8

Roman panoramic, ludic şi labirintic, În Zonă este, mai degrabă decât povestea unor oameni, imaginea unei reţele din care fac parte locuri, jocuri, obsesii. Toate se oglindesc, se ignoră, se influenţează, se deformează între ele, într-un spaţiu limitat în exterior şi infinit pe dinăuntru.

Sebastian Grama predă filosofia la Universitatea din Bucureşti. Preocupările sale sunt dintre cele mai diverse, mergând de la retorică la teatru, de la filosofia imaginarului la istoria rock-ului şi de la gastronomie la deconstructivism şi la filosofia culturii. Organizează anual un colocviu interdisciplinar și un festival de teatru.

În zonă este a unsprezecea sa carte. A mai publicat zece lucrări de filosofie, un roman (Alge pe stâncă, 1998), și i-au fost puse în scenă numeroase texte dramatice.

Cei care n-au crezut în puterea zonei păstrează ceva mai degrabă naiv, ştiinţific, pastelat. Evident că vreau să comunic o altă – incomensurabilă – idee. Habar n-am ce desemnez prin „idee”. Calea nu se termină aici. Mi-e teamă – sunt convins – că nicăieri.

Sebastian Grama, În zonă

33,00Lei
Cod : IC-IZ
Cantitate:

 

 ue guv  IS 
 UNIUNEA EUROPEANA  GUVERNUL ROMANIEI

 Instrumente Structurale

2007-2013

 
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Eficientizarea și creșterea competitivității Editurii IBU Publishing House SRL prin tehnologia informațiilor
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Powered by WebTotal Creation

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Mai mult Accept Refuz